четвъртък, 7 май 2009 г.

Росен повторно подлива вода на Слави




Росен Петров набра смелост за второ предаване в ефира на БТВ. След като вече не е главен сценарист при Дългия, той стана водещ на собствено предаване – „Слава”. Поради не толкова високия рейтинг на новото предаване – все пак се излъчва събота вечер – бившият разузнавач първа степен е решил да се обърне към по-популярния за българите жанр – комедията.
Новият проект ще бъде продуциран също от бивши колеги на Слави Трифонов – Евтим Милошев и Любо Нейков с компанията им „Дрийм Тийм”. Планират да се казва „Росен и комиците”. Засега… Шоуто ще се излъчва в най-гледаното време – когато дават „Това го знае всяко хлапе”.
От отдела на БТВ потвърдиха, че има такава идея, но още никакъв договор не е подписан. Първоначално се планирало забавното предаване да започне този месец – май. Но заради летния сезон го отменили чак за есента. Нищо не се знае – може и по-рано да му се радваме в ефира.
Въпреки неяснотите едно е сигурно – в момента се заснемат пилотните епизоди и намисляли кой ще е първият гост. Невероятната привилегия получила бившата певица на Слави с джазова интонация Алекс Раева. Някогашната червенокоска е била и гадже на Дългия. В сферата на предположенията се вметва, че хубавицата няма да е еднократен гост, а ще води предаването с Росен.
Запознати с новоизлюпеното предаване казват, че епизодът с нея даже е заснет вече. И не се шашкайте – в него ще участват и всички обичани актьори от „Комиците” – Кръстьо Лафазанов, Руслан Мъйнов и Ицо Гърбов. Самият Бойко Борисов авторитетно ще представи Петров. Е, не си мислете, че говорим за кмета на София: Любо Нейков ще се превъплъти в него.
Няма много клюки относно сценария – знае се само, че публиката ще взима известно участие в скечовете. Тъжна новина за Славчо – форматът на Росен ще наподобява доста „Шоуто на Слави”. Не се чудете, ако намерите твърде много прилики – интервюта, гости, публика, музикална група за фон, скечове, вицове.
Дългия още не се е изказал какво мисли за „коварните” планове на бившата си дружка, но очаквайте много хули и ругатни между двамата. Дано поне да не изтормозят останалите си колеги от БТВ.
А по толкова гледания канал се правят още промени. Например предаването на Иван и Андрей – „Хипнотизаторът” – много бързичко беше свалено от ефир. Не е уточнено какви точно проблеми е създало на телевизията, но явно и интересът към него не е бил твърде голям.

Няма коментари:

Публикуване на коментар